Anneler günü için yaptığım bu pastayı model teşkil etmesi için sizlerle paylaşmak istedim.
Annelerimiz çok mutlu oldular, çok beğendiler pastalarını. Bu da tüm verdiğim emeğe değdi işte!
Pastamızın pandispanyası vanilyalı, arası pastacı kreması ve fıstık krokanlı. Üstüde ise yine çırpılmış süt kreması var.
Biraz sabır gerektiriyor ama bittiğinde etkileyici bir görüntüsü oluyor gerçekten :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
9 comments:
Pastanız inanılmaz güzel görünüyor, kaç dakikadır ekrana bakıp duruyorum şaşkınlıkla. Keşke yapılışınıda resimleseydiniz :(
Gerçekten canı gönülden tebrik ederim.
harika olmus tablo gibi ellerine saglik
Sevgili Müge ve Filiz yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ben de sonradan pişman oldum görüntülemediğime :( En azından sepetin yapılışını görüntülesem iyi oluruş gerçekten çünkü diğerlerinde farklı çok bir şey yok zaten. Neyse bir başka pastada atelafi etmeye çalışırım artık.
merhaba banu hanım,
tarıflerınızı cok begendım
seker hamuru tarıfınz cok guzel
kutlaka denıyecem malzemelerı aldım.
tarıf ıcın tesekkurederım.
Banu Hanım bu tarif defalarca denediğim ve en iyi sonucu aldığım tariftir. Modelleme yapacağınız zaman kaplama için gerekli miktarı ayırıp kalanına tylose-c ya da toz kitre karıştırırsanız daha sert ve model çalışmasına uygun bir hamur elde edebilirsiniz. Giderek ısınan havaların şeker hamuruyla çalışmayı zorlaştırdığını eklemeden geçemeyeceğim ama :) Açarken de altına mutlaka biraz pudra şekeri serpmek gerekiyor.
Kolaylıklar dilerim, sevgiler.
teşekkurederım sevgiler.
VALLA ÇOK YETENEKLİSİNİZ.SÜPER BİR PASTA OLMUŞ.İNSAN BUNU YEMEYE KIYAMAZ.ELLERİNİZE SAĞLIK.KEŞKE BEN DE BU KADAR YETENEKLİ OLSAM AMA NERDE...İYİ GÜNLER.
Sevgili Büşra bu güzel sözler için çok teşekkür ederim :)
Sevgiler,
Merhaba,
Hayırlı,mutlu, mesut,şen, neşeli,sorunsuz bir yıl diliyorum.
selamlar...
Post a Comment